OVEN Degresant Chogan

4.6/5 - (100 votes)

Cauti OVEN Degresant Chogan pentru curățarea cuptoarelor,oale, plite, grătare, friteuze, tigăi, tăvi de copt, hote, șeminee, grătare? Mai jos ai toate informatiile de care ai nevoie !

Doriți să vă înscrieți ca si Consultant Chogan ? Vezi aici informatii Cum sa devii Consultant Chogan

Ce este OVEN?

OVEN este un agent de curățare degresant oale conceput pentru a fi utilizat oriunde alimentele sunt gătite, procesate și ambalate. Formula sa particulară desfășoară o acțiune de penetrare care înmoaie extrem de rapid și eficient reziduurile de carbon și cele mai încăpățânate grăsimi. Produsul respecta reglementarile actuale de igiena si sanatate (H.A.C.C.P. Self-Control System). PRECAUȚII: Produsul în diluție dezechilibrată poate avea un efect oxidant asupra suprafețelor din aluminiu și alte aliaje. Poate deteriora suprafețele vopsite. Nu-l utilizați pe oțel anodizat, evitați contactul cu suprafețele de marmură lustruită și suprafețele delicate.

Cum se foloseste OVEN Degresant Chogan

OVEN Degresant Chogan poate fi diluat în apă în funcție de utilizare și de cantitatea de murdărie care trebuie îndepărtată. Cuptoare: aduceți cuptorul la 90°C și opriți-l, pulverizați părțile interioare, închideți ușa și lăsați-l să acționeze 10 minute. Curățați cu o cârpă abrazivă și clătiți cu apă folosind un burete sau o cârpă. Preîncălziți cuptorul timp de 10 minute înainte de a-l folosi din nou. Gratar: pulverizati pe gratare, lasati sa actioneze 10 minute, curatati cu o carpa abraziva, clatiti. Preîncălziți cu 10 minute înainte de utilizare. Friteuza: opriti friteuza, indepartati uleiul si indepartati reziduurile. Pulverizați produsul și lăsați-l să acționeze timp de 10 minute. Curățați, clătiți cu apă și uscați

Avertizari OVEN Degresant Chogan

PERICOL Provoacă arsuri grave ale pielii și leziuni oculare. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte de lungă durată. Nu respirați praful / fumul / gazul / ceața / vaporii / spray-urile.

ÎN CAZ DE CONTACT CON OCHI: Clătiți cu atenție timp de câteva minute. Îndepărtați orice lentile de contact dacă este ușor să faceți acest lucru. Continuați clătirea.

ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): Scoateți imediat toate hainele contaminate. Clătiți pielea [sau faceți un duș]. Purtați mănuși/îmbrăcăminte de protecție și protecție pentru ochi/față. Sunați imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE/medic. Spălați bine mâinile după utilizare.

Prin prezenta declară că produsul OVEN cod. DT03 respectă fișele tehnice și/sau specificațiile de etichetare și vânzare ale produsului achiziționat aflat în posesia dvs. De asemenea, declarăm că produsul menționat mai sus poate fi utilizat conform prescripțiilor de monitorizare prevăzute de sistemul HACCP conform Decretului Legislativ 193/2007 din implementarea regulamentului european CE 852/2004

Pareri OVEN Degresant Chogan

Multe recenzii despre OVEN Degresant Chogan de care este plin web-ul sunt o garanție. Un produs care, în sfârșit, își ține promisiunile și poate fi în sfârșit al tău cheltuind jumătate, datorită site-ului www.ConsultantIndependent.ro – înregistrare gratuită la Chogan în mai puțin de un minut. Dacă ai încercat să cureți cu oțet și bicarbonat de sodiu dar nu funcționează, dacă ai încercat să cureți cu sodă caustică dar nu este suficient, dacă cauți un remediu infailibil pentru a curăța cuptorul, friteuza sau grătarul, acest remediu este CUPTOR, degresantul record de decarbonizare!

Leave a Reply