Degreaser Plus / Degresant Universal Chogan

4.8/5 - (59 votes)

Cauti Degreaser Plus / Detergent Universal Chogan? dacă vă întrebați cum să degresați orice suprafață sau care este cel mai puternic degresant din lume, puteți continua să citiți descrierea acestui produs

Doriți să vă înscrieți ca si Consultant Chogan ? Vezi aici informatii Cum sa devii Consultant Chogan

Ce este Degreaser Plus?

DEGRASER PLUS este un detergent concentrat inovator cu acțiune de degresare și igienizare fabricat si imbalat de Chogan Group. Formula sa echilibrată îl face eficient și indispensabil pentru curățarea tuturor suprafețelor lavabile de murdăria cea mai încăpățânată. Nu conține amoniac și fosfați.

De asemenea, este potrivit pentru utilizarea în activități supuse Sistemului de Autocontrol (H.A.C.C.P.). Produsul indeparteaza toate tipurile de murdarie precum grasime, pete de fum, incrustatii arse, smog, depuneri si pete uleioase, ceara, urme de cauciuc si toate cele mai rezistente murdarii din: plastic, cauciuc, lemn, tesaturi, ceramica, sticla, otel inoxidabil, metale si alte suprafete

PRECAUTII

Produsul in dilutie neechilibrata poate avea efect oxidant asupra suprafetelor din aluminiu si alte aliaje. Poate deteriora suprafețele vopsite. Nu-l utilizați pe oțel anodizat și evitați contactul cu suprafețele de marmură lustruită. Este indicat sa se efectueze teste preliminare inainte de a interveni pe aceste suprafete. Pe suprafețele tratate cu ceară, DEGRASER PLUS, având o acțiune puternic degresantă, efectuează o acțiune de îndepărtare a ceară, eliminând stratul de ceară prezent.

Cum se foloseste Degreaser Plus

DEGRASER PLUS este indicat, in general, in orice mediu in care este necesar un produs cu putere mare de degresare. Produsul este extrem de usor de folosit si poate fi folosit ca si pentru murdaria incapatanata sau chiar diluata, aproximativ de la 10 la 50%, in functie de gradul de murdarie de indepartat.

Aplicati o cantitate mica de produs pe suprafata, lasati sa actioneze cateva clipe, stergeti cu un burete, carpa sau prosop de hartie. Clătiți bine cu apă. Pentru utilizare în mașinile de spălat pardoseli, diluați produsul de la 0,5% la 5%.

Avertizari Degreaser Plus

Provoacă arsuri grave ale pielii și leziuni oculare grave. Nu respirați praful / fumul / gazul / ceața / vaporii / aerosolii.

ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție timp de câteva minute. Îndepărtați orice lentile de contact dacă este ușor să faceți acest lucru. Continuați clătirea.

ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): Scoateți imediat toate hainele contaminate. Clătiți pielea [sau faceți un duș]. Purtați mănuși/îmbrăcăminte de protecție și protecție pentru ochi/față. Sunați imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE/medic. Spălați bine mâinile după utilizare.

Pareri Degreaser Plus

✔️Am primit in colet o mostra a acestui produs si mi-am curatat filtrele de la hota cu el! Foarte bun e. Doar am dat pe ele cu mostra primita, am lasat 5 min si am dat cu apa calda! Ca noi au iesit. Il iau data viitoare

✔️L-am cumpărat pentru a îndepărta urmele de grăsime, de pe mobila de Bucătărie, in zona plitei. Am încercat tot felul de produse profesionale, și, deși au curățat murdăria, petele au rămas. Am fost foarte bucuroasa sa observ ca folosind acest produs, au dispărut, și suprafața tratată nu s-a decolorat.
Îl folosesc și pentru plita, chiuveta la bucatarie, oale, și acționează imediat.

✔️ L-am folosit pt a curata vopseaua uscata de pe tocaria termopanelor. Sunt foarte multumita de produs, curata imediat fara sa frec mult si sa lase pete. Am curatat si fundul unei oale si chiuveta de inox si e f bun.

Leave a Reply