Consultant Chogan? Ce trebuie sa faci?

3.7/5 - (130 votes)

Doresti sa devii Consultant Chogan si nu stii cum functioneaza ? mai jos va explicam totul !

Firma Chogan Group srl s-a născut în 2013 datorită pasiunii și profesionalismului, creând produse de parfumerie și cosmetice de înaltă calitate. O companie tanara si dinamica. Structura are o echipă de tehnicieni unită și creativă și un laborator integrat de dezvoltare a produselor. Caută constant noi compoziții care să permită partenerilor să fie unici pe piață și să profite la maximum de toate oportunitățile.

Din 2015, Chogan își începe aventura cu lumea Network Marketing-ului.

DEVINO CONSULTANT CHOGAN
Doriți să vă înscrieți ca si Consultant Independent Chogan și să faceti un profit la fiecare produs vandut devenind  Consultant  Chogan la Firma Chogan ?

Va rugam sa va alăturați și Canalul nostru de Tiktok

Devino Consultant Chogan

Contacteaza-ma pe WhatsApp (+39) 327 099 58 79  Iti raspund imediat oferindu-ti codul de sponsor de care ai nevoie sa te inregistrezi pe site, sau click  pe butonul  de mai jos si inregistreaza-te alegand tipul potrivit pentru tine. Pentru a deveni Consultant Chogan Romania necesită achiziționarea unui kit inițial

Kit Consultant Chogan

Ce este un Kit Chogan, pentru ce sunt și de ce să le cumperi. Kitul Chogan include mostre de parfum și cataloage de hârtie.

Pentru oricine își dorește să devină consultant chogan, trusa este esențială, pentru că este foarte necesară pentru a începe să lucreze.

Daca te-ai hotarat sa te inscrii la chogan ca consultant, ai la dispozitie 30 de zile pentru a cumpara trusa, intre timp poti vinde, astfel incat sa poti cumpara trusa cu primele tai castiguri chogan.

Primul mare câștig, de fapt, constă tocmai în vânzarea cu câștigul de 50% imediat, la livrarea produsului către client. Există două tipuri de truse:

Kit Mic Chogan

Kitul cel mic costa 60€ si contine 42 testere de parfumuri+catalogurile cu Produse Chogan in limba dorita, Puteti vedea si catalogurile Chogan online i sectiunea din meniu Cataloage Chogan

Devino Consultant Chogan prin cumpararea unui kit de inceput

Kit Mare Chogan

Kitul cel mare costa 120€ si contine 133 testere+catalogurile cu Produse Chogan in limba dorita si arata asa

Cum castigi bani cu Chogan

Există 3 moduri de a câștiga bani cu Chogan

  • Economii ->  50% din prețurile de catalog, pentru totdeauna la toate produsele Venituri directe -> venituri imediate pe care consultantul le are prin revânzarea produsului cu 50% mai mult decât ceea ce a cumpărat în companie
  • Câștiguri directe ->  câștiguri imediate pe care le are consultantul prin revânzarea produsului cu 50% mai mult decât ceea ce l-a cumpărat în companie
  • Venit indirect ->  venitul care vă vine din rețeaua dvs. de distribuție

Chogan Group împarte planul de marketing în 2 părți 

·         Planul de creștere ->  Planul de creștere face parte din planul de marketing, pe care Chogan îl folosește pentru a recompensa pe cei care și-au manifestat interesul și angajamentul și recunoaște comisioanele cuprinse între 4% și 20% în funcție de cifra de afaceri a grupului.

·          Zona Manager ->   acea parte a  Planului de Marketing  pentru cei care aleg  marketingul în rețea  ca o profesie reală cu venituri peste normă. Fiecare manager are dreptul la un bonus minim pentru achiziționarea unei mașini, dar poate fi încasat și fără a cumpăra mașina. De asemenea, se bucură de un procent din cifra de afaceri a companiei, care variază în funcție de calificare.

Catalog Produse Chogan

No Responses

  1. Pingback: OVEN Degresant Chogan - Consultant Chogan ianuarie 18, 2023
  2. Pingback: Kit Mare Chogan / Bundle Advanced Kit - Consultant Chogan ianuarie 25, 2023

Leave a Reply