3.6/5 - (71 votes)

Răsfoiește oricare din Cataloage Chogan , comandă orice produs! Suntem mândri să vă putem prezenta produsele Grupului Chogan și calitatea lor înaltă. Descoperă lumea Chogan prin cataloagele Chogan!

Gasesti toate produsele parfumeriei Chogan , produse de infrumusetare Chogan , cosmetice, machiaj, produse de uz casnic, organice, fara parabeni, fara nichel, fara aluminiu, fara coloranti.

Toate cele 4500 de produse într-un singur loc, în al 2-lea magazin online integrat pe platforma Chogan,.

Dacă este necesar, codul nostru de sponsor este GELBD9B14. ConsultantIndependent.ro va pune la dispozitie grupul WhatsApp aici https://chat.whatsapp.com/BgW1pUzr1i057029AGkmgt

Va rugam sa ne urmăriți și pe Tiktok unde o sa punem videoclipuri foarte frumoase

Catalog Produse Chogan

În acest Catalog Produse avem plăcerea să vă prezentăm calitatea foarte înaltă a produselor Chogan group s.r.l.: extrait de parfum, uleiuri foarte pure, creme cu ingrediente active naturale și cu Argan, Aloe vera, melc și cea mai bună natură pe care o poate crea. Asa ca urmariti aceste Cataloage Chogan.

Catalog Produse Curatenie Chogan

În acest Catalog Produse Curatenie Chogan puteți găsi soluții pentru orice nevoie: detergenți pentru curățarea pardoselilor, șemineelor, sticlei, suprafețelor de baie și bucătărie, dozatoare, produse pentru curățarea oalelor, tigailor și alte accesorii pentru animale de companie, detergenți de scurgere, deodorizante pentru casă, renovatori pentru podele fine, dezghețatoare, detartrante de fier etc.

Catalog Produse Make-Up Chogan

Producătorii de încredere declară întotdeauna proveniența materiilor prime folosite la crearea diferitelor Produse de machiaj Chogan , care folosește doar produse de cea mai înaltă calitate și nu testează produse pe animale, sinonim cu siguranță și transparență, în timp ce produsele cosmetice ieftine adesea ele. sunt concepute cu ingrediente daunatoare sanatatii umane si nu contin materii prime de calitate, ci a doua si a treia alegere. Mai jos aveti Catalog Produse Machiaj Chogan

Catalog Gioyes Chogan

Catalog Gioyes este un nou brand elegant și prețios care face ca fiecare detaliu să fie unic, ca tine. Îmbunătățește-ți zilele cu bijuteriile noastre, perfecte pentru orice ocazie, pentru a-ți etala personalitatea și stilul tău! Descoperiți cerceii, brățările și charmurile noastre, realizate cu cea mai înaltă precizie, urmărindu-vă mereu visele și libertatea de a vă exprima în toate privințele! Obiecte mici care au o valoare neprețuită, care trezesc o amintire, o emoție, o amprentă, pur și simplu cine ești.

Catalog Uleiuri Esentiale Chogan


Bio – vegane, fara gluten, dublu certificate
Vin in variante de 10 ml, sunt foarte concentrate.

Gama variata, se pot folosi in diffuser sau alte dispozitive pentru aromaterapie
Exemple de uleiuri disponibile : salvie, santal, brad alb, mesteacan, rozmarin, lamaie, dafin, lavanda etc.
Toate plantele provin din medii controlate biologic.

Pentru detalii nu ezitati sa lasati un comentariu sau sa va adaugati grupului nostru WhatsApp Chogan

Cum se castiga bani cu Chogan | Ce trebuie sa faci?